horloges Rolex Day Date

2015年12月29日星期二

Seiko Super Runners 5750 Horloge

Vandaag is de warmste dag van het jaar, en met de duur van de zon voor, ik dacht dat ik zou proberen een van mijn zonne-horloges, waar de lading is een beetje zwak.
Dit horloge is door Seiko, en is onderdeel van de Super Runners lijn van horloges. De Super Runners line is, zoals de naam al doet vermoeden, een lijn van sportieve horloges ontworpen om een ​​beroep te lopers. Het horloge features zijn gebouwd rond deze, met een stopwatch met ronde recall (maximaal 145?), en de timer modes, evenals een front gemonteerde lap / split knop voor eenvoudige toegang.
Dit model is gebaseerd op de Seiko 5750 module en is een radiogolf controle zonne-horloge. Het heeft een gedetailleerde weergave over 3 lijnen, met de top twee in staat van het tonen van 7 cijfers, en de bottom line is een dot matrix array. Evenals de runners-functies, het heeft ook alarm (x2) en de wereld tijd functies. De zaak is ook 10 bar waterbestendig voor gebruik in alle weersomstandigheden.
Het volledige modelnummer is 5750-0AA1, en het lijkt alsof het werd gemaakt in 2000 (eventueel 2010, maar ik denk dat het onwaarschijnlijk is gebaseerd op de status van de batterij). Het horloge is op Amazon al (dus het zou nieuwer) , waar het wordt genoteerd met een catalogus aantal SBDG001 en een prijs van $ 158.
Aangezien dit een oude zonnecelmodel, lijdt het vermogen problemen. Het is een algemene misvatting dat zonnehorloges altijd wordt uitgevoerd met behulp van de zon, maar dit is niet echt het geval. De zonne-energie wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij of meer algemeen een condensator, zodat wanneer er geen zonlicht. Deze cellen lijden onder dezelfde problemen als oude telefoon batterijen doordat het meer laad- en ontlaadcycli het horloge doorloopt, hoe minder kan worden opgeladen volgende keer. Deze is niet merkbaar in dag-tot-dag te gebruiken, maar in de loop van de jaren, dit bouwt einde op het einde, zal het horloge niet in het bezit enige kosten. De condensatoren zijn meestal vervangbaar, maar zijn specialist items en zijn dus moeilijk te vinden.
Bekijk meer replica horloge en patek philippe perpetual calendar

没有评论:

发表评论