horloges Rolex Day Date

2015年12月27日星期日

Gatsby dandyisme Horloge

Today's horloge is niets vooral bijzonder in de afdeling uiterlijk, maar ik het toegevoegd aan mijn collectie vanwege de ongebruikelijke naam.
Het horloge is heet Gatsby dandyisme, met de naam geschreven in een manier om te suggereren dat het merk wordt genoemd Gatsby en dandyisme is de naam van de lijn van horloges of het horloge zelf. Zoeken naar Gatsby dandyisme niet veel klappen afgezien van krijgen veilingsites, waar het horloge is verkocht, dus ik heb niet in staat om uit te vinden iets over het merk geweest.
Met betrekking tot de naam, dandyisme is geen woord zo veel gebruikt in de hedendaagse samenleving. Dandyisme is ofwel een kunstbeweging bekend om zijn buitensporige verfijning, of betekent het gedraagt ​​zich als een Dandy, waarbij een Dandy is een normaal sarcastische naam voor iemand die goed verzorgd tot aan het punt dat egocentrisch.
Het horloge zelf is een quartz analoog horloge met een 3 de hand wijzerplaat design. Het heeft een zwart gezicht met witte, makkelijk om nummers te lezen, en een gouden en Jewel functie in plaats van de 12. De zaak is ook goud gekleurd, en het horloge heeft een zwart lederen band. Er is geen enkele informatie op de achterkant, dus er zijn geen aanwijzingen met betrekking tot de leeftijd en geschiedenis van het horloge.
Voor de datum, ik denk vroege 2010s, maar dat is slechts een onderbuikgevoel.
Bekijk meer Rolex horloges en breitling chronomat evolution

没有评论:

发表评论