horloges Rolex Day Date

2015年12月23日星期三

Casio Baby-G BG-2000

Het lijkt alsof het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst droeg een Casio G-Shock of Baby-G, dus ik heb besloten om te sorteren dat vandaag.
Het horloge Ik koos voor een van de Baby-G lijn die een reeks van kleinere G-Shock modellen en vooral zijn gericht op vrouwen, maar zijn geschikt voor iedereen (vooral als je een kleiner formaat pols).
Dit model is de BG-2000 en is een van de vierkante kast ontwerpen die een thema over vele verschillende modellen is. Dit model heeft een groene inverse gespiegelde display die vooral gebruikt een dot matrix voor het tonen van de verschillende gegevens. Het scherm is gesplitst in 3 delen twee gedrukte lijnen die over het scherm. Het middengedeelte toont de tijd, met een kleine animatie de nummers veranderen, en heeft het vreemde kenmerk, dat het middengedeelte van de minuut, de tijdweergave groeit en vervolgens krimpt (van 2 pixels in de hoogte). De onderste regel van het display heeft de meeste informatie standaard, met een lange dunne dot matrix matrix blijkt dag, datum en seconden. Het bovenste deel heeft vooral pictogrammen om items zoals am tonen / pm, alarm instellingen, enz. samen met 4 punten die puls met de seconden.
Binnen is een 3077-module, die de bevoegdheden van de horloge. Dit geeft het horloge vele modes, die wereldtijd (29 zones met 44 steden) zijn, alarm (X5), stopwatch, timer, en een stille modus, waarin het display is leeg.
Het horloge is voorzien van een dikke witte plastic behuizing met een vierkante zilveren ring. De band is ontworpen om naadloos te kijken met de zaak, maar is vervangbaar (hoewel je de bijzondere band die dit model past bij zou hebben). Kortom, de case geeft een 10 bar waterbestendigheid, en dit model is gemaakt in China.
Dit ontwerp is nog steeds getoond op de Casio website, maar niet in deze kleur. Voor één een zwart model, zag ik ook dat voor het eerst werd genoteerd op Amazon in 2007, dus ik neem aan dat deze witte versie is uit dezelfde tijd.
bekijk meer horloges replica en Tag Heuer Link

没有评论:

发表评论