horloges Rolex Day Date

2015年12月21日星期一

Diesel DZ4028 Chronograph

Vandaag draag ik een dikke horloge van het modemerk Diesel.
Dit model is een van de chronograaf horloges, en heet de DZ4028 (of DZ-4028 of DZ 4028, afhankelijk van waar het is geschreven). Het horloge heeft een afgeronde vierkante behuizing, met een zeer opvallende (en zeer solide) uitsteeksels van de top en onderkant van de behuizing over de uiteinden van de band. De band is een dikke ontwerp, gemaakt van dikke zwarte leer en heeft een Diesel branded gesp.
Het horloge heeft een 3-draaiknop, maar zoals met vele chronograaf horloges, de belangrijkste secondewijzer is voor de stopwatch functie, en de seconden voor de tijd worden weergegeven op een aparte kleine wijzerplaat. Er zijn drie kleine wijzerplaten op het gezicht met de bodem een bedekking seconden, en de andere twee (links en boven) die minuten en uren voor de chronograaf. Er is ook een datumvenster op de 3 uur positie. De originele ontwerp is zeer herkenbaar als Diesel met de combinatie van zwart en spatten van kleur, en het gebruik van verschillende stijlen van markers rond de wijzerplaten.
De achterkant heeft betrekking op de gebruikelijke informatie (roestvrij staal, 10 bar / 330 ft waterbestendig) en heeft het modelnummer. Er is ook de naam Diesel en de man met Mohawk logo voor de Only The Brave moedermaatschappij, maar zonder de gebruikelijke Alleen de dappere tekst.
Voor de datum, heb ik niet gevonden dit horloge in voorraad te koop in veel plaatsen, wat suggereert het is niet een huidige model. Op basis van het ontwerp, zou ik ook denk dat het ofwel late jaren 2000 of begin 2010s.
bekijk meer horloges replica en Tag Heuer Link

没有评论:

发表评论